top of page

JAARVERSLAG 2023

Beste lezer,

 

Met plezier presenteren we jullie het jaarverslag van 2023 van Link in de Kabel. Het afgelopen jaar was een periode van gestage groei, innovatie en impact voor onze organisatie.

 

Gedreven door onze missie en strategie om e-inclusie te bevorderen en digitale kansen te creëren voor alle jongeren, hebben we met volle inzet gewerkt aan diverse projecten die jongeren en hun context empoweren in een steeds sneller digitaliserende samenleving.

 

Dit jaarverslag biedt een uitgebreid overzicht van al deze projecten en initiatieven, en de impact die ze hebben gehad.

 

Graag wil ik mijn oprechte dank uitspreken aan alle partners, bestuurders en medewerkers die hebben bijgedragen aan het succes van dit werkjaar.

 

Samen blijven we ons inzetten voor een wereld waarin alle jongeren gelijke toegang hebben tot de mogelijkheden die de digitale wereld biedt, en waarin ze worden gestimuleerd om hun talenten te ontwikkelen en hun stem te laten horen.

 

Namens het hele team van Link in de Kabel vzw nodig we jullie van harte uit om dit verslag door te nemen en samen met ons terug te kijken op een jaar vol vooruitgang, samenwerking en betekenisvolle impact.

 

David Loyen, algemeen coördinator

bottom of page